Ple Extraordinari per donar suport a la convocatòria de la consulta.

Des de l’Ajuntament de Castellolí us convoquem a un

Ple Extraordinari, el proper dimarts, dia 23 de setembre, a les 20:00h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Castellolí.

 

No t’ho perdis també hi has de ser, assisteix a aquest Ple, serà un acord històric i irrepetible !!!

 

L’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis, amb l’objectiu de donar suport a la convocatòria de la consulta per decidir el futur polític de Catalunya el proper 9 de novembre de 2014, ha fet la mateixa proposta d’acord a tots els municipis de Catalunya.

 

Reforçar la unitat, donar el suport del món municipal en la defensa de la consulta i també sumar la participació del major nombre d’ajuntaments del territori Català en la mateixa direcció, serà transcendent.

 

Junts ho aconseguirem, junts guanyarem el 9N.

 

CircularPleExtraodinariConsulta2014 640 464