El Bibliobus Montserrat ens convida a l’espectacle Inventem sons

El proper divendres 17 d’octubre a les 10:30h a la Brillante el Bibliobus Montserrat ens portara dins  la campanya de foment a la lectura adreçada als infants, l’espectacle La màquina del so, una creació de Pep Gol (www.pepgol.com) per encuriosir els infants al voltant de dos centres d’interès: d’una banda, els sons i el seu tractament en la música electrònica, i de l’altra, les màquines, els invents i els inventors. L’objectiu és que els infants vulguin saber-ne més sobre el tema i busquin llibres i altres materials que responguin a aquests interessos.

La màquina del so és un espectacle que s’endinsa en el món del so mitjançant la tecnologia. Té una durada aproximada de 55
minuts. Guiats per Pep Gol i amb l’ajuda de la seva gran màquina del so que ocuparà l’escenari, els infants gravaran el so que
produeixen alguns objectes quotidians, crearan sons inèdits, samplejaran la seva veu i experimentaran amb les possibilitats de la
tecnologia per acabar produint música electrònica. També veuran com només amb una gravació de diferents sons es pot explicar una història.
El servei del bibliobús arriba a 102 municipis amb una població de prop de 157.000 habitants. L’objectiu d’aquest servei és proporcionar a les poblacions de menys de 3.000 habitants un accés als llibres i a la informació similar al que tenen altres poblacions més grans amb biblioteques estables. El servei s’adreça a tota la població, adults i infants. Es poden fer reserves de
documents per correu electrònic o per telèfon.
Més informació a: bibliotecavirtual.diba.cat

Programa: Espectacle Bibliobus 2014