Aprovat DEFINITIVAMENT el POUM de Castellolí

El passat dia 18 de novembre de 2014 es va aprovar DEFINITIVAMENT el POUM (Plà d´Ordenació Urbana Municipal) de Castellolí.

La Comissió d’ Urbanisme de la Generalitat de Catalunya, presidida pel Director General d’ Urbanisme, el Sr. Agustí Serra, el va aprovar en la sessió realitzada al Campus Universitari d’ Igualada.

En aquesta Comissió, per part de l’ Ajuntament de Castellolí hi van assistir: el redactor del Projecte Miquel Domingo, l’ Arquitecte Municipal Joan Subirana, la Secretaria Municipal Roser Gallego  i l’ Alcalde de Castellolí Joan Serra.

IMG_3937

 

El Director General d’ Urbanisme,  va manifestar que “s’havia fet molt bona feina” i que “la proposta que portaven a aprovació definitiva responia a totes les necessitats del Municipi i alhora al compliment dels informes sectorials”. I va posar com a exemple, el Polígon Terciari, manifestant que “en la primera aprovació inicial estava previst realitzar-lo a la zona de Els Ninots i que “donant compliment als seus informes desfavorables s’ha sabut trobar un nou emplaçament al sector del “Pla del Marino” de forma molt més encertada”.

La Comissió va cedir la paraula a l’ Alcalde de Castellolí, el qual va donar les gràcies a tots els participants i executors del POUM per haver-lo fet possible, i es va “felicitar pel fet històric que suposava per Castellolí”. Va explicar que era una “necessitat urgent”, ja que “a Castellolí el Planejament Urbanístic actual es encara el de les Normes Subsidiàries (NNSS) aprovades l’any 1992, ara ja fa 22 anys!!!” Va remarcar l’alta “participació ciutadana, amb reunions amb totes les entitats, amb els veïns i veïnes de caràcter general, i  amb els diferents sectors per tractar les particularitats de cada zona” i per tant el POUM actual, que s’ha portat a l’aprovació definitiva “és fruit d’un gran consens, tant social, com polític”. Finalment, va mencionar la gran “Oportunitat de futur que és haver ordenat tot el territori, satisfent les necessitats socials, de les empreses i de les grans instal·lacions com el Parc Motor creant lligams amb el Nou Polígon Terciari”.

IMG-20141119-WA0005 IMG-20141119-WA0007 (1)

Per que el tràmit Urbanístic estigui totalment acabat, i sigui executiu, falta la realització d´un Text Refós, i la conseqüent publicació al DOCG per part de la Generalitat de Catalunya.

Moltes gràcies a tots i totes per participar-hi  i  per fet-ho possible!!!!