Impulsem els compostadors comunitaris

Reciclem la matèria orgànica !

S’han instal·lat cartells informatius als dos punts de compostatge comunitari que tenim al Passeig de la Riera, per facilitar la participació i la generació correcte de compost. A partir d’ara podreu interactuar amb el compostaire municipal (veí voluntari que fa el manteniment correcte del procés de compostatge) i/o la brigada de l’ajuntament, si teniu dubtes. A aquests cartells hi ha un espai on podreu inserir preguntes, informar, opinar… així estem en contacte directe sobre qualsevol incidència referent als compostadors.

Anirem seguint la vida d’aquests punts de reciclatge i valorant la participació dels veïns, de moment cal dir que la participació és molt i molt baixa, al cap i a la fi tot depèn de la conscienciació individual de la importància que té l’ acció del reciclatge en el medi ambient i en la conservació de l’entorn per les futures generacions.

20141106_163827

Des de principis de gener de 2015 es reduiran els contenidors de matèria orgànica de l’Av. Unió, per fomentar l’ús dels compostadors, esperem que aquesta mesura ajudi a incrementar les aportacions d’orgànica en aquests espais de reciclatge 100% natural.

Trobareu els dos punts de compostatge comunitari al Passeig de la Riera, un més central al costat del carrer d’ Auguells i l’altre a la Baixada de la Font, al costat de l’Escola.

Moltes gràcies a tots els qui ho feu possible !

Regidoria de Medi Ambient