Els Castellolinencs tidran 25 hores gratuïtes al pàrquing de l’ Hospital de Igualada.

Castellolí s´ha acollit al conveni proposat per la Societat Igualadina Municipal d’ Aparcament (SIMA) pel qual, a partir del proper any 2015, els Castellolinencs que ingressin a l’ Hospital de la capital de l’ Anoia podran disposar d’ una targeta que els permeti gaudir de 25 hores gratuïtes a l’ aparcament Igualada Nord, a tocar del centre hospitalari de referència a la comarca.

castelloli_01

 

L’ acord el van signar el passat dimecres dia 17 de Desembre de 2014, l’ alcalde de Castellolí, Joan Serra, i l’ alcalde d’ Igualada, Marc Castells.

 

L´Alcalde de Castellolí, Joan Serra, va manifestar que “es una gran satisfacció poder ajudar a les persones quan es troben en una situació d´ingrés hospitalari, tot i que, desitgem que cap veï i veïna de Castellolí tingui que fer ús d´aquesta targeta, ja que seria molt bona senyal!”.

 

 

Segons el conveni, aquell ciutadà que arribi a l’ Hospital per ingressar o que acompanyi una persona que quedi ingressada, podrà sol·licitar un document que, posteriorment, haurà de bescanviar a l’ oficina de l’ aparcament per una targeta prepagament de 25 hores.Aquesta targeta serà gratuïta per a l’ usuari i permetrà les entrades i sortides que desitgi fins a esgotar aquest temps en el termini màxim d’ un mes. Posteriorment serà l’ Ajuntament de Castellolí a qui abonarà a l’ empresa municipal d’ aparcaments SIMA el cost de les targetes que hagin sol·licitat els seus ciutadans.

En el cas de Castellolí, i segons dades del Hospital d´ Igualada, durant el darrer any 2013, en podien haver estat beneficiaris els 21 ingressos enregistrats o els seus acompanyants.