Felip Puig i Toni Bou al Campus Motor de Castellolí

Felip Puig va visitar el passat dijous dia 04/12/2014 al matí el Campus Motor de Castellolí, conjuntament amb algunes de les autoritats de la comarca, per inaugurar i veure de primera mà els dos boxes que s’han instal·lat per treballar amb cotxes de gas natural i gas liquat. La visita ha tingut també un moment per a l’homenatge del multi-campió Toni Bou, que ha deixat la seva rodera a l’espai “La petjada del motor”

El Conseller d’ Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya Felip Puig ha visitat aquest dijous el Campus Motor de Castellolí per tal d ’inaugurar els dos boxes adequats recentment per a treballar amb cotxes de Gas Natural Comprimit i de Gas Liquat de Petroli.

 10256677_1577474492485482_5092668555083669123_o   10379802_582284838569982_8776825679784247759_o

Han rebut el conseller les autoritats de l’ Anoia encapçalades pel President del Consell Comarcal Xavier Boquete, l’ alcalde de Castellolí Joan Serra i l’ alcalde d’ Igualada Marc Castells, a més dels vicepresidents del Consell Comarcal de l’ Anoia i del conseller de Promoció Econòmica Josep Centellas, que ha explicat als assistents les característiques d’ un equipament que tot just va obrir les portes fa un any però que ja ha acollit una vintena de clients com Seat, MGS, Tradeve, Iveco, Tecno Casa, la Federació Catalana de l’Esport del Motor, Baxi Roca o Solaris.

Felip Puig ha visitat l’ equipament acompanyat de Vicenç Aguilera, president del Circuit Barcelona-Catalunya i President del Clúster de les Indústries d’ Automoció de Catalunya (CIAC). Tots dos s’ han mostrat sorpresos de les possibilitats de Campus Motor Anoia i s’ han compromès a promocionar l’ equipament perquè pugui acollir activitats i esdeveniments dels sectors automobilístic, aeronàutic i el relacionat amb les energies renovables.

 

La petjada de Toni Bou

El campió del món de trial Toni Bou, ha assistit a la visita i ha deixat la seva empremta marcant damunt del ciment moll la rodera de la moto amb què competeix habitualment. Aquest espai, destinat als esportistes d’ elit, porta pel nom “La petjada del motor” i la petjada de Bou s’ ha sumat a les dels pilots Jordi Viladoms i Isidre Esteve. El pilot pierenc també ha estat acompanyat per l’ alcalde del seu municipi natal Jaume Guixà.

 

toni bou