La cuina sense pares.

L’Espai Jove de Castellolí va organitzar la tarda del dilluns 1 de desembre, el taller de Cuina sense pares per a joves a partir de 14 anys.

IMG-20141202-WA0001

Els joves de diferents edats que hi van participar van poder estrenar la cuina del Centre destinada als peregrins i van aprendre-hi a fer un menú complet, amb un primer plat d’amanida amb crudités, un segon plat de ‘fajitas’ de pollastre i, per postres, suc de taronja amb magrana.

IMG-20141202-WA0002

La sessió va anar a càrrec d’una nutricionista de la Diputació de Barcelona, l’organisme que subvenciona el taller. A més, tots els joves que vulguin practicar i experimentar amb la cuina a casa poden consultar més receptes a la pàgina web: http://www.cuinasensepares.cat/receptari.asp?varme=3 .

A partir d’aquest taller han sorgit noves idees d’activitats, entre d’altres oferir des de l’Espai Jove de Castellolí més tallers de cuina.

 

Gràcies! Fins aviat! Salut!