El Campus Motor de Castellolí va acollir la jornada “De la tasca de la Mancomunitat de Catalunya a la gestió actual de la xarxa viària de la Diputació de Barcelona”

El Campus Motor Anoia de Castellolí va acollir  la jornada “De la tasca de la Mancomunitat de Catalunya a la gestió actual de la xarxa viària de la Diputació de Barcelona” organitzada per la Diputació de Barcelona i emmarcada en els actes del Centenari de la Mancomunitat de Catalunya.

El president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va presentar la jornada adreçada a polítics, gestors i tècnics dels municipis de les comarques de Barcelona, així com a professionals que participen en l’ estudi i gestió del territori en l’ àmbit de les comunicacions.

L´Alcalde de Castellolí va donar la Benvinguda a Castellolí a les autoritats presents en la Jornada, va agrair la gran tasca que està fent la Diputació de Barcelona per ajudar municipis com Castellolí. Finalment va invitar a tots els assistents a descobrir Castellolí; a passejar pel seu entorn i a conèixer la seva gent.

_Z0A4928     _Z0A4908 (1)

 L’ acte, on hi han estat presents el president del Consell Comarcal de l’ Anoia Xavier Boquete, l´alcalde de Castellolí Joan Serra i el Diputat de Infraestructures de la Diputació de Barcelona Marc Castells, ha servit per repassar el passat, el present i el futur de la xarxa de carreteres locals de la demarcació i també ha relligat l’ època actual amb la de la Mancomunitat, ja que la gran majoria de vies d’ avui dia van ser pensades fa més de cent anys.

_Z0A4893

El Campus Motor Anoia, impulsat pel Consell Comarcal de l’ Anoia i situat a Castellolí, és un centre tecnològic per acollir activitats i esdeveniments organitzats per empreses dels sectors automobilístic, aeronàutic i el relacionat amb les energies renovables. Des que va obrir les portes fa un any ja ha acollit una vintena de clients com Seat, MGS, Tradeve, Iveco, Tecno Casa, la Federació Catalana de l’ Esport del Motor, Baxi Roca o Solaris.