Receptari de menús saludables amb plats típics de la cuina catalana editat per la Diputació de Barcelona

La nostra cuina té una llarga tradició, marcada per la varietat i qualitat dels productes que utilitza i per les seves receptes que gaudeixen d’un merescut prestigi a nivell tant local com internacional, que cal conservar i transmetre com a símbol de la identitat del territori català.

Amb el nou material que us presentem, el “Receptari de menús saludables amb plats típics de la cuina catalana” volem contribuir a mantenir vives les nostres tradicions gastronòmiques i alhora promoure estils de vida i hàbits saludables conjugant aspectes de tradició, plaer i salut.

En aquest receptari podreu trobar algunes de les més habituals receptes vinculades a celebracions i festivitats catalanes, tot plantejant les combinacions de plats més adequades per aconseguir àpats saludables.

Receptari