Dinar tecnològic d´assessorament en telecomunicacions per a les empreses de Castellolí

La preocupació de la UEA (Unió Empresarial de la Anoia) pel dèficit en matèria de telecomunicacions que pateixen part de les empreses de la comarca, baixa cobertura mòbil, velocitats lentes i asimètriques de connexió a Internet, problemes de connectivitat…, ha portat a la patronal anoienca a organitzar una jornada informativa per tal de posar, sobre la taula i d’una vegada per totes, les solucions que existeixen per les empreses: radioenllaç, 4G, tarifes mundials de veu i dades, paquets d’avantatges per empreses com a col·lectiu…
Unes solucions que lamentablement les operadores no solen oferir a les empreses de territoris com l’Anoia per trobar-se fora de l’àrea metropolitana.

En aquest dinar tecnològic organitzat pel proper dijous dia 26 de Febrer de 2015 de les 13h a les 15:30h, hi estan convidades totes aquelles empreses d’arreu de l’Anoia, també de Castellolí, que necessiten una solució a la mala connectivitat, cobertura o ample de banda.

Per tal de poder arribar a totes les empreses que puguin necessitar aquest assessorament feu extensiva aquesta informació a les empreses del vostre municipi, per si tenen interès en assistir, gratuïtament, a aquest dinar tecnològic en el qual s´ ha convidat a una multinacional que sí que vol apostar per l’ Anoia i pels municipis que tenen dificultats de connexió per estar més aïllats o més amagats que d’altres, i que totes elles mereixen una oportunitat per poder millorar les seva connectivitat i ser més competitives.

Per més informació, o per fer la seva reserva, truqueu al 938052292 o envieu un correu electrònic a: uea@uea.cat