I TROBADA RETRO, Fem memòria

La I Trobada Retro serà el proper dissabte dia 14 de març a les 18:00h. al local de “La Cooperativa”.

L’ interès per les imatge per una banda i el retrobament amb la història per l’altra és possible gràcies a la dedicació i col·laboració d’un matrimoni força peculiar, la família Casanovas Puigjané (en Carles d’Estudi i la Dolors de Cal Patxó). Ells volen seguir potenciant el descobriment i la recuperació d’imatges del passat, i per això iniciem l’organització i convocatòria de les Trobades Retro, per millorar i incrementar les aportacions d’imatges i històries locals.

La voluntat és sumar documents gràfics a la nostra història i aquesta s’ha de construir amb la memòria dels més grans que ara encara ens poden aportar informacions de les persones i dels llocs de les imatges. Per això i juntament amb les imatges interessa també que aporteu històries de família, dels vostres ancestres, records únics del nostre territori que de ben segur que val la pena que perdurin en el temps i per això també generarem escrits o relats de les famílies i/o dels llocs.

En cada Trobada Retro convocarem sempre a poques famílies, per tenir temps de parlar-ne, temps per fer aportacions i compartir imatges del nostre passat comú, recuperar la memòria de Castellolí.

Per aquesta primera Trobada Retro volem convocar a les famílies o hereus de les cases següents:

Cal Carboner                                                             Cal Jordi

Cal Sardà                                                                   Cal Ton

Ca l’Ermenter                                                           Cal Monjo

La Fàbrica                                                                 Cal Queló

Cal Palà                                                                      Cal Baixiner

L’Ajuntament contactarà amb aquestes cases per assegurar-ne la participació. La següent trobada s’organitzarà pel mes de maig o juny i se n’aniran fent més. Totes i cadascuna de les cases del Poble ha de tenir el seu espai al “Fem Memòria”.

Aquestes trobades són OBERTES a tots els veïns/es de Castellolí, tots podeu participar-hi !!!

Gràcies per ajudar-nos a reconstruir el nostre passat comú!

Regidoria de Cultura