SENYALITZACIÓ DEL CIRCUIT DE VELOCITAT A L’ A2

Davant de la necessitat de minimitzar els efectes negatius que provoca el trànsit que generen les instal·lacions de Parcmotor, tan dins del poble com a Ca n’Alzina, es va sol·licitar al “Ministerio de Fomento”, els permisos necessaris per poder facilitar una informació correcte de les sortides/accessos a les instal·lacions de Parcmotor ( presenyalitzacions  anteriors a les sortides ).

Aquesta ha estat una de les gestions de l’equip de govern, des de detectar la necessitat a l’inici de la legisltaura, gestionar-ho i finalment: els resultats.

Ara ja disposem de l’autorització per instal·lar 2 rètols informatius dins de l’Autovia, un que indicarà la sortida, 558 direcció Lleida (Polígon de Can Parera) i l’altre indicarà la sortida 559 direcció Barcelona (dins del terme municipal d’Òdena)

El termini d’execució de les obres és de tres mesos, per la qual cosa aviat podreu veure els resultats: els rètols instal·lats i la previsible reducció de vehicles cercant Parcmotor.