La Titularitat dels terrenys per l´accés a peu als Pinyerets ja és Municipal

Des del dia 27 de març de 2015,  la titularitat dels terrenys, per on passa el camí per unir l’ Urbanització dels Pinyerets amb el Poble a peu, ja és municipal. (Del total del camí uns 205ml aproximadament eren d’ origen privat).

El passat 28 d´octubre de 2014, la major part del terreny afectat privat (aproximadament 3/4 parts) va ser ocupat per l´Ajuntament després d´arribar a un acord amb el seu propietari de forma molt ràpida.

El terreny del tram central del recorregut (aproximadament 1/4 part del recorregut) no va ser possible la seva ocupació pel desacord de la seva propietària. Des de l´Ajuntament es van oferir varies possibilitats en la negociació sense obtenir-ne cap resultat, més que la voluntat manifesta de no deixar fer el pas de vianants pel seu terreny.

Malauradament pels interessos públics i municipals, aquest fet, va fer retardar el projecte obligant a l´Ajuntament ha ser pacient, i a destinar recursos i diners públics per la defensa del projecte fins a obtenir-ne la seva continuïtat amb la titularitat dels terrenys. Finalment així ha estat!

El desacord amb el preu, va fer que fos el Jurat d’  Expropiació de la Generalitat de Catalunya qui dictaminés el Just Preu. El passat dia 26 de Març de 2015 es va fer el pagament de la finca a la seva propietària i posteriorment el dia 27 de Març de 2015 la seva ocupació legal.

Per tant, les obres continuen, i esperem que en poques setmanes, si el temps ho permet, estiguin acabades!


 pinyerets cami 2             pinyerets cami 1

 

Des de l´Ajuntament volem agraïr-vos per les moltes mostres de suport rebudes per no defallir en el projecte.

Moltes Gràcies!