Bus diada 11 de Setembre 2015 a Barcelona

Tenim a la cantonada la possibilitat d’aconseguir allò pel que fa tant de temps que lluitem.

Per arribar a un  27S  GUANYADOR ens queden dos mesos de treball intens. El del dia a dia per explicar a la gent allò de: “Que passarà si marxem, i que passarà si  ens quedem”. I el de fer visible la força de la gent que vol viure amb llibertat.

L,11S serà la gran fita que marcarà l’inici d,una campanya electoral que ha de portar a la victòria de TOTS els independentistes. I NO PODEM FALLAR !!.

En aquest sentit, dir-vos que  hem començat ja la cursa per tenyir la Meridiana  d,il·lusió . Hi ho farem com ho sabem fer, –ho hem demostrat els darrers anys-, omplint Barcelona de autocars plens d,avis i d,àvies, pares i mares, nenes i nens. I ho farem pensant en tots aquells que ja no ens podran acompanyar, i també per a tots els que encara han de venir.

L’11S seguirem escrivint la nostra història com a poble. I ho farem des de la memòria mirant cap el futur. OMPLIREM LA MERIDIANA DE LLIBERTAT !!

A Castellolí tenim demanat a la coordinadora ANC-ANOIA un autobús de 50 places que podeu reservar a l’ajuntament, tant a la web com a les oficines, omplint un senzill formulari, el preu de l’autocar es de 9 euros que tindríeu que abonar abans del dia 20 d’agost.

L’autobús no serà l’únic mitja de transport per anar-hi, però si que es el mes comode.

Animeu-vos, el país ens necessita.

No espereu a l’últim moment! Junts podem! Estem Preparats.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres.

Assemble Nacional Catalana Castellolí – Castellolí. Quim Folqué i Sam Cervera.

FORMULARI BUS DIADA 2016

11 de setembre 250 122