36es Serenates d’Estiu de Joventuts Musicals a la Puda

Diumenge, dia 26 de juliol, Carles Prat (tenor) i Neus Peris (piano) clausuraran les 36es Serenates d’Estiu de Joventuts Musicals d’Igualada amb un recital de lied alemany i cançó catalana. Serà a les 19h al balneari de La Puda, a Castellolí. El concert, sota el títol de Camí de flors…, proposa un recorregut per l’amor i el desamor a través de situacions personals, cultures, idiomes i èpoques diferents. Tots ells estan connectats per un element: les flors, que sempre trobem presents a l’hora d’explicar el camí que ens fa seguir l’amor, fins i tot en la mort. Els tres cicles que podrem sentir són Dichterliebe (“amor de poeta”) de Robert Schumann, El combat del somni de Frederic Mompou i La rosa als llavis d’Eduard Toldrà. Carles Prat i Neus Peris presenten aquest projecte conjunt per primera vegada a La Puda.

L’igualadí Carles Prat inicià els seus estudis musicals a l’Escolania de Montserrat. Més tard va cursar els estudis de Cant clàssic a l’Escola Superior de Música i recentment, l’any 2011, va finalitzar el màster d’Òpera a la Hoschschule für Musik un Tanz Köln, a Alemanya. Ha realitzat concerts arreu d’Espanya i Alemanya tant en l’àmbit operístic com en el d’oratori, i ha col·laborat amb diverses formacions orquestrals com a solista en grans obres sinfònico-corals.
Neus Peris es va llicenciar a l’Escola Superior de Música de Catalunya i el proper setembre es traslladarà a Londres per cursar un màster al Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance. HCarles Prat (tenor)a actuat, com a solista i com a músic de cambra, en sales d’arreu d’Espanya i Europa, a més de participar en festivals internacionals i classes magistrals. El seu repertori és molt variat, però sent una afinitat especial amb la música del s.XX.
Després de les Serenates d’Estiu, Joventuts Musicals d’Igualada continuarà amb la programació estable de música del Teatre de l’Aurora, que tindrà lloc de setembre a març i enguany comptarà amb concerts de diversos estils, tant de música clàssica com moderna.

Programa: Serenates a la Puda 2015