32a Caminada a Montserrat

El proper dimarts 11 d’agost celebrarem la tradicional caminada a Montserrat,  per facilitar l’accés a Montserrat a qui no hi vagi a peu, i també el retorn als caminants, l’Ajuntament ofereix la possibilitat de fer-ho amb l’autocar que sortirà de Castellolí, a 2/4 de 9 del matí, (de davant de l’Ajuntament). Per fer la previsió de places, cal que qui vulgui utilitzar aquest servei tant si és anada i tornada com tornada sol, ho comuniqui a les oficines de l’Ajuntament abans del divendres 7.

Programa:

– Sortida de l’avinguda Unió davant el número 100 a les 4 de la matinada

– Parada a can Massana per esmorzar (esmorzar és optatiu)

– Arribada als degotalls pels volts de les 9 del matí, coincidint els que han fet el      camí a peu i els que arriben amb cotxe, i esmorzar.

– A l’1 h del migdia, sortida de l’autocar cap a Castellolí.

Programa: viu l'estiu a Castellolí - Caminada Montserrat