Jornada de networking per la cooperació entre empreses al Campus Motor de Castellolí

El Campus Motor Anoia de Castellolí acollirà un Workshop i networking per la cooperació entre empreses el proper 30 de setembre (dimecres) de 17.00 a 19.30 hores.

campus2 campus3

La jornada l’obrirà una benvinguda i presentació a càrrec del President del Consell Comarcal de l’ Anoia Xavier Boquete, del President de la Unió Empresarial de l´Anoia Paco Blai i de l´Alcalde de Castellolí i Conseller del Campus Motor Joan Serra. Posteriorment intervindrà Marc Bernadich, que parlarà sobre la cooperació entre empreses. Bernadich és el responsable d’Emprenedoria i Innovació de la Fundació Universitària del Bages (FUB), professor associat a la UPC i empresari. També exposaran les seves experiències Esteve Pintó, representant de Ben fet, i Joan Soler (President) i Francesc Valtierrez (secretari) de la DO Bages, com a exemples de cooperació empresarial que han portat a terme.

A continuació es farà el networking, propiciant l’establiment de contactes i coneixement mutu entre les empreses de la comarca assistents i, en la part final, es conclourà amb un debat per identificar i explorar interessos comuns de cooperació entre empreses.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web del Campus Motor.