Atenció Modifiquem la hora de la reunió!!! 1r Lip Dup de Nadal de Castellolí

LIP DUB2

Atenció Modifiquem la hora de la reunió!!!

El proper dia 13 d’octubre, a les 7 del vespre, a la Cooperativa hi haurà una reunió de tothom que vulgui participar del 1r LIP DUP de Nadal de Castellolí.
Un lipdub és un tipus de vídeo que combina sincronització labial i doblatge de l’àudio per fer un vídeo de música. Es fa filmant una successió contínua, i sense talls, d’individus o de grups que vocalitzen de manera que sincronitzen els llavis amb la lletra d’una cançó que escolten des d’una font aliena, com ara un àudio enregistrat en un enginy d’àudio mòbil; és a dir, els participants canten un tros de la cançó fins que són substituïts in situ per un altre participant que continua per on anava l’anterior participant, i així successivament, fins al final de la cançó. Posteriorment, s’edita la gravació resultant afegint l’àudio original de la cançó a la pista d’àudio del vídeo final.

OBERT A TOTHOM! grans i petits