Castellolí amb la Maroc Challenge.

lada

Castellolí patrocinarà i dona suport un equip participant en la Maroc Challenge, en la pròxima edició d’hivern.

Es tracta d’un raid d’aventura, solidari que travessa Marroc de Nador fins a Erg-Chebbi, a la frontera d’Argelia. Començarà el dia 5 de desembre i finalitzarà el 12.

L’equip està format per en David Jorba que en serà el pilot i el Marc Ferrer el co-pilot.

Comencem amb la presentació de l’Equip NIVA CLÀSSIC dorsal 124 a la recerca de la GRAN AVENTURA:

MAROC CHALLENGE ” WINTER EDITION ” 2015

El projecte solidari MAROC CHALLENGE “WINTER EDITION” 2015, que pretén portar l’esperit dels inicis del Paris-Dakar a competidors no professionals i alhora fer tasques humanitàries per on es desenvolupen els trams, comença el dissabte vinent 5 de desembre amb l’arribada dels participants a Motril per a embarcar-se en el vaixell que els durà a les terres del Marroc.

Mentrestant, els participants escalfen els motors i acaben de fer els darrers ajustos als seus vehicles, que han de superar els 18 anys d’antiguitat, aprofiten les darreres hores per a fer la presentació dels seus equips i del projecte que persegueixen.

Aquest és el cas de l’Equip Niva CLÀSSIC que el 21 de novembre de 2015 a les 11:00 del matí farà la seva presentació oficial al local cedit per l’empresa OPORTUNITATS a Av. Caresmar, 37, d’Igualada.
A la presentació es veuran imatges i vídeos d’altres edicions del Raid, s’explicarà quins projectes es duran a terme per l’organització en aquest país, com es pot seguir el Raid en temps real i la preparació del vehicle.

Hi esteu tots convidats.

Podeu conèixer més sobre aquest raid a :     http://marocchallenge.es/

Pàgina a Facebook de l’equip:  https://www.facebook.com/niva.classic?fref=nf