Castellolí coopera amb la ciutat de Rosario (Argentina)

Els representants de l’ “Autódromo Rosario EEM” i responsables de l’àrea tècnica de la ciutat de Rosario, han visitat Castellolí, participant en tallers i formacions a les intal·lacions de Castellolí.

El Campus Motor de Castellolí, ha rebut aquesta setmana la visita d’una delegació de l’Autódromo Rosario EEM, de l’Argentina. El grup ha participat en diferents formacions, tallers i activitats per a intercanviar experiències i punts de vista amb l’objectiu d’enfortir la relació i treballar conjuntament projectes futurs entre el Campus Motor de Castellolí i l ‘Autódromo Rosario de Rosario.

La delegació estava formada pel president del Directorio de Empresa Autódromo Ciudad de Rosario, Mauricio Malano, el director general d’Innovació, Ciència i tecnologia de la Municipalidad de Rosario, Roberto Alfredo Bisso, així com el coordinador tècnic de la Secretaria de Gobierno de la Municipalidad de Rosario, Alejandro Perez Biggot.

La delegació va arribar diumenge (15 de Novembre)a la tarda a Barcelona procedent de Rosario, Argentina.

El dilluns (16 de Novembre) se’ls va fer l´acte de benvinguda a Castellolí. Al Campus, va ser rebuts per l´Alcalde de Castellolí i conseller del Campus Motor Joan Serra, i pel president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete, acompanyats dels vicepresidents de l’ens comarcal. Seguidament van visitar les instal·lacions de Castellolí;  ParcMotor, FastMotor. A la tarda, el grup va visitar el Circuit de Catalunya, a Montmeló.

c2d836ff-4021-42ef-bbb2-05d836857988

 

El Dimarts (17 de Novembre), els representants de Rosario van dedicar tota la jornada a assistir al congrés mundial ‘Smart City Expo’ que acull aquests dies la Fira de Barcelona.

El Dimecres (18 de Novembre) a la tarda els membres de la delegació argentina van fer un taller sobre nous estils de lideratge i desenvolupament de l’ emprenedoria corporativa des de les Administracions Públiques. Seguidament van participar en una formació sobre enfocament de gènere i posada en marxa de plans d’igualtat, i una altra sobre l’ús de tecnologies TIC per a minimitzar l’impacte ambiental en la gestió dels projectes.

Dijous (19 de Novembre) al matí van participar del taller ‘Mètodes gerencials moderns’, una formació dirigida a persones amb responsabilitats en empreses petites o mitjanes. El taller tenia l’objectiu d’aportar a sectors diferents de l’ automoció sistemes per millorar la seva competitivitat. Un altre dels objectius era establir una estratègia de cooperació transnacional conjunta per a ampliar la visió de la gestió del sector de l’automobilisme. Durant el matí també es van reunir amb el President de la Unió Empresarial de l´Anoia, Sr. Blai Paco, amb l´objectiu de cooperar i cercar aliances entre les empreses de la comarca i de la ciutat de Rosario. A la tarda, es posà punt i final a la visita amb una sessió dedicada a treure conclusions de l’experiència i amb una visita a les instal·lacions d’IDIADA.

c50aa251-f81e-4a16-a069-488a695adf6f   db87f769-f332-44ab-88b7-30b15d7d3146

Aquestes activitats s’emmarquen dins del projecte de ‘Cooperació per al desenvolupament Argentina-Catalunya’ finançat per la Diputació de Barcelona i desenvolupat pel Campus Motor de Castellolí, juntament amb la Societat de Tècnics d’Automoció(STA), l’ Ajuntament de Rosario-Autódromo de Rosario(Argentina) i Parcmotor Castellolí.