Presentació del 1r Lipdub de Castellolí “És Castellolí”

INVITACIÓ LIPDUB

Fa gairebé un mes més d’un centenar de persones van participar al 1r Lipdub del nostre poble “És Castellolí”! I avui, per fi, podem donar la gran notícia: Estrenem!!! El proper dia 23 de desembre a les 8h del vespre al Teatre La Brillante, dins l’acte de presentació de les Festes de Nadal, podrem gaudir d’una gran nit d’estrena i del nostre 1r Lipdub!

Gràcies a tots per la vostra col·laboració i participació!

No oblideu de vestir-vos per l’ocasió! Serà tota una nit d’estrena!

Us hi esperem a tots!

……………………………..

 

Participants per ordre d’aparició: Maria Berenguer, Montse Vila, Teresa Guixà, Sílvia Costa, Fructu González, Pere Peña, Anna Pelegrí, David Arana, Marita Garcia, Joan Serra, Mireia Domínguez, Quima Pujol, Narcís Selva, Ramón Saló, Marina Costa, Judith Sabrià, Carla Peña, Judith Busqué, Carolina Antúñez, Xavier Diz, Roser Carrique, Stella Brugués, Maria Folqué, Quim Folqué, Rosa Mondragón, Pepa Fernández, Sergi Vila, Xavi Tort, Laura Santamaria, Jana Tort, Jaume Casadesús, Alexis Andreu, Myriam Morató, Flor Antelo, Mariona Guixà, Àgata Grau, Carla Diz, Jana Vila, Aina González, Lídia Jorba, Irina Guixà, Magalí Brugués, Gal·la Fernández, Gina Fernández, Brugués Folqué, Laia Folqué, Alba Cervera, Clàudia Costa, Jana Costa, Lara Villamurt, Idoia Costa, Laia Cos, Ariadna Mabras, Núria Roca, Jordi Jaén, Glòria Ferrer, Toni Cos, Emma Saiz, Núria Domingo, Eric Peña, Jordi Ollé, Joaquim Rodriguez, Daniel Conde, Jordi Fàbrega, Albert Albertí, Sam Cervera, Eva Jorba, Iolanda Garrido, Anna Gomis, Kiko Ruiz, Quim Ruiz, Mònica Romero, Júlia Vila, Marta González, Mar Serra, Marc Ruiz, Tània Villamurt, Júlia Puigdellívol, Jana Castelltort, Georigina Jaén, Ia Mabras, Joana Trullàs, Ènia Andreu, Maria Trullàs, Paula Mula, Ariadna Andreu, Ona Andreu, Oriol Peña, Jan Miquel, Eder Zamora, Roc Cervera, Pol Jaén, Ton Guixà, Jan Serra, Magí Cos, Ivan Noguera, Marc Noguera, Roger Castelltort, Albert Costa, Arnau Alegre, Jan Vinyals, Roger Arana, Oriol Arana, Anna Pons, Cloe Puigdellívol, Glòria Saiz

Operador de càmara: Isma; Fotografia: Quico Vallejo; Música: Terratombats; Producció musical: Ricard Carles; Lletra: Rosa Mondragón i Maria Berenguer; Veus: Ricard Carles i Maria Berenguer; Staff: Sam Cervera, Quim Folqué, Eric Peña; Direcció: Maria Berenguer; Organitza: Ajuntament de Castellolí