TRACTA’M BÉ!

L’Ajuntament de Castellolí s’ha adherit a la campanya Tracta’m bé, promoguda pel Consell Comarcal i l’ajuntament d’Igualada, que té per objectiu prevenir els maltractaments a les persones grans i fomentar els bons tractes envers aquest col·lectiu.

Ens sumem a la campanya per contribuir en la prevenció i sensibilització d’aquest fenomen, fomentat la reflexió i el debat social sobre l’envelliment digne i la cura de les persones grans. Alhora, volem fomentar aquelles actituds i conductes que estimulin els bons tractes: estar atents a les necessitats de les persones grans, mostrar afecte, valorar les seves capacitats, escoltar-les i promoure la seva autonomia, entre altres.

La difusió d’aquest bon tracte en vers les persones grans es recolza de sis postals que mostren escenes reals. A més, també hi apareixen de manera resumida alguns dels drets de les persones grans, així com també els telèfons de contacte en cas de necessitar ajuda.

“Estar atent a les necessitats de les persones grans és un bon tracte”

“Mostrar afecte a les persones grans és un bon tracte”

“Deixar que les persones grans segueixin gestionant els seus diners és un bon tracte”

“Promoure l’autonomia de les persones grans és un bon tracte”

“Valorar les capacitats de les persones grans és un bon tracte”

“Escoltar les persones grans és un bon tracte

 

Fem entre tots una societat més humana, respectuosa, sensible i generosa.