La Molt Hble. Presidenta del Parlament Sra. Carme Forcadell visita Castellolí

El municipi de Castellolí, coincidint amb la celebració de la seva Festa Major, va rebre aquest divendres dia 22 de Gener la visita institucional de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, una oportunitat que l’alcalde, Joan Serra, va aprofitar per fer-li conèixer els trets més significatius del municipi, destacant també la instal·lació del ParcMotor Castellolí com un equipament molt significatiu del territori i clau pel futur del país.

Forcadell va ser rebuda per tots els regidors i regidores, va signar el llibre d’honor en el que va encoratjar a tots els castellolinencs “a participar de manera activa en la construcció d’aquest país nou més lliure, més just i més proper que tots volem” i seguidament es va fer el tradicional intercanvi d’obsequis. Per la seva part, Forcadell va lliurar una placa del Parlament i l’ alcalde va obsequiar a la presidenta amb una petita escultura que representa una barraca de pedra seca, típica de la zona.

Castelloli llibre    Castellolí obsequis

L’acte va comptar amb un públic molt especial, ja que a la sala d’actes, entre alguns veïns i veïnes es trobaven els alumnes de primer i segon de primària de l’escola del municipi, un públic molt jove que va tenir l’oportunitat de conèixer en persona a la presidenta del Parlament de Catalunya. En acabar, Forcadell es va desplaçar al Campus Motor, on estava convidada per a inaugurar el Congrés de la Unió de Pagesos de Catalunya.

carme forcadelll nens    IMG_7476

L´alcalde Joan Serra valora molt positivament la visita de Carme Forcadell, ja que “vaig poder traslladar-li algunes de les algunes de les necessitats i preocupacions del municipi com el tema de l’ aigua i la viabilitat de la llar d’ infants per falta de nens i nenes”. Serra confia en aquest primer contacte com l’ inici d’ una relació molt profitosa per a Castellolí.