El Catalunya vespre de Catradio es fa ressò de la sequera que patim a Castellolí.

El magazín informatiu, de Catalunya radio, és un programa que cada dia fa un repàs de què passa, allà on passa i pregunta sempre el perquè passa, tant en informació general com esports. A les 21 h, fa una mirada a l’actualitat amb detall, reflexionant per entendre-la millor.

Dijous passat es va fer ressò del problema que patim amb l’aigua, per culpa de la tan desitjada pluja, al nostre municipi.

El presentador Kilian Sebrià va conversar amb el nostre alcalde Joan Serra, sobre la nostra situació de “sequera” extrema, i conjuntament van repassar les solucions adoptades per afrontar aquest problema, com és l’abastament dels dipòsits amb l’aportació d’aigua amb camions cisterna i els talls d’aigua als veïns. També van parlar, amb detall, del perquè Castellolí no ens pot connectar a la xarxa d’Aigües Ter Llobregat. Una xarxa que passa pel nostre municipi, i té tota la infraestructura preparada per connectar-se. Però les condicions que demanen són totalment inassumibles pel nostre poble.

L’alcalde Joan Serra, va aprofitar per obrir el debat de la necessitat preparar i poder utilitzar l’aigua de la xarxa ATLL per abastir en cas d’emergència Bombers i ADF‘s. Posant com a exemple l’incendi del passat estiu a Òdena i Castellolí, on vàrem patir un fort consum d’aigua, que l’ajuntament va haver d’afrontar.

Escolteu el tall d’àudio, amb el detall de la seva intervenció d’ahir.

 

 

Recordem que la situació segueix sent extrema.

Agraïm als veïns, es conscienciïn i facin un consum responsable de l’aigua.

Esperem que la situació millori en les setmanes vinents.