Castellolí disposa de nou tècnic de Joventut.

Castellolí disposa de nou tècnic de Joventut i segueix oferint tots els serveis per al jovent

Gràcies al conveni de col·laboració que l’Ajuntament de Castellolí i el Consell Comarcal de l’Anoia tenen signat, el passat mes de maig el projecte de Tècnic-Dinamitzador de Joventut compartit (TDIC Jove) va estrenar nou tècnic. Així, el Servei Comarcal de Joventut ofereix una figura professional mancomunada als municipis de la comarca que no disposin d’un professional propi dedicat a aquest àmbit.

El tècnic – dinamitzador de joventut compartit esdevé referent de joventut del municipi, realitza tasques tècniques com la redacció del Pla Local de Joventut, la gestió de subvencions econòmiques a altres administracions i la redacció de projectes, programes i serveis per a joves. De la mateixa manera, és el contacte directe amb el jovent i l’encarregat de crear dinàmiques participatives i programes d’activitats i serveis  juvenils que responguin a les necessitats del jovent, treballar per al foment d’un jovent actiu i implicat en el municipi, així com la realització de tasques d’informació juvenil.

El nou tècnic de joventut de Castellolí és el Pau Planelles, i el podeu localitzar per mail a pplanelles@anoiajove.cat, per telèfon al 679 964 684 i el primer i tercer dimarts de mes, de 15h30 a 18h30, als baixos de l’Ajuntament. Us podeu posar en contacte amb ells per qualsevol proposta i suggeriment.