Curs d’aplicació de recursos lingüístics a la xarxa

El Servei Comarcal de Català de l’Anoia organitza aquest juliol un curs d’Aplicació de recursos lingüístics a la xarxa. Aquesta activitat s’ofereix a través d’unes sessions presencials que, a partir del treball en casos pràctics, permeten conèixer i aplicar algunes de les eines disponibles a la xarxa que faciliten la incorporació del català a les comunicacions escrites i orals personals i de les empreses o organitzacions.
El curs s’adreça a persones que volen conèixer els recursos i les aplicacions en línia que permeten resoldre qüestions sobre l’ús oral i escrit de la llengua. No cal un nivell de català previ.
El contingut del curs s’impartirà en tres sessions, els dies 12, 19 i 26 de juliol, de 10 a 12 h, a la seu del Consell Comarcal. El preu és de 10,85€, amb reduccions per a persones aturades, pensionistes i famílies nombroses o monoparentals. Les inscripcions ens poden fer del 5 a l’11 de juliol, presencialment, de 10 a 14 h, o a través del correu electrònic anoia@cpnl.cat.