La nova web de l’ajuntament

Hem posat en funcionament la nova “Botiga Web” de l’ajuntament de Castellolí, i  hem aprofitat per ,modificar la plantilla i donar-li un nou aire més fresc a la nostra web.

La Botiga Web   https://www.castelloli.cat/botiga/   s’ha creat amb la finalitat de facilitar la compra de productes que ofereix l’ajuntament. Els productes que ja hi podeu trobar: els DVD de les obres de TeatreAulí que s’ha fet aquest diumenge i el pròxim dia 19, també les inscripcions als cursets de natació que començaran a finals de juny i els abonaments de la piscina d’aquesta temporada 2016.

Volem facilitar l’adquisició d’aquests productes i d’altres que anirem oferint. Podent fer-ne la tramitació, compra i el pagament més fàcil i còmodament des de qualsevol ordinador, mòbil o tauleta.

També comentar-vos, que entre altres millores, aquesta nova pàgina incorpora una gestió d’esdeveniments més clara i efectiva que l’anterior web. Podeu veure els pròxims esdeveniments fàcilment a la nova “Home” i també podeu accedir al calendari on podeu veure la resta d’esdeveniments programats pels pròxims dies o mesos.

Tenim una web viva, que incorpora novetats i millores dia a dia. Treballem contínuament perquè així sigui.

Una Web fàcil i atractiva on volem que us sentiu còmodes navegant. Navegueu-hi i descobriu aquestes i altres novetats.

Estem sempre oberts a rebre comentaris i suggeriments, per millorar dia a dia.

Regidoria de Transparència, Comunicació i Participació.