Serenates Estiu a la Puda: Concert de Clara Peya

El proper dissabte 23 de juliol al Balneari de la Puda, Joventuts Musicals han organitzat la inaguració de les Serenates d’Estiu d’enguany, amb un sopar-concert molt especial: Clara Peya (piano) i Rusó Sala (veu) al pati del Balneari de La Puda de Francolí (Castellolí). Comptarem amb el food truck Cor de Bou, que ens oferirà sopar i copes per acompanyar el concert i seguir amb la festa un cop acabada la música. Les entrades tenen un preu de 10€ (8€ amb descompte i 5€ per a socis de Joventuts Musicals i Amics del Teatre de l’Aurora), sopar no inclòs. El concert començarà a les 20h. En aquesta ocasió, Clara Peya i Rusó Sala combinaran temes dels seus respectius discos.

Amb Mímulus, Clara Peya presenta un nou treball discogràfic, un recull de cançons que té nom de flor i que presenta amb la col·laboració d’un planter d’excel·lents artistes. A través d’aquest disc amb nom vegetal, l’artista ens ajudarà a fer front a les pors quotidianes i a transitar per la vida amb més confiança. I és que en aquest treball, Clara Peya canta a les pors conegudes i sempre presents, aquelles que ens frenen i que només es fan fonedisses quan es canten i es ploren.

Rusó Sala, creadora de música d’autor(a) mediterrània, és considerada una de les veus més singulars i íntimes del panorama musical actual. Al llarg de la seva trajectòria s’ha mogut per allà on l’ha portat la curiositat i ha begut de varies fonts, sobretot de la música d’arrel mediterrània, parant especial atenció a l’herència sefardita (de la mà de Rosa Zaragoza) i l’andalusí (amb Amine Tilioua), sempre a la recerca de sonoritats diferents i altres maneres tant d’aproximar-se a la interpretació com d’abordar la composició. En aquest espectacle presentarà cançons del seu darrer disc, Fil de coure.