11 de Setembre Bus a Berga 2016

11 de Setembre 2016 a Berga

L’Onze de setembre de 2016 marcarà l’inici d’una nova etapa.

Volem que la veu de tota la gent que forma aquest país se senti a la mobilització a cinc punts del territori que mostrarà al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat. Som un país que batega!

Aquesta és la Diada on ja ens sentim legitimats, després de les eleccions del 27S de 2015, que van culminar amb el primer Parlament independentista de la nostra història. Som sobirans, som la República Catalana en un últim punt de construcció.

Farem realitat la mobilització als cinc punts del territori català com el pas definitiu per assolir la independència del nostre país, perquè el poder que hem demostrat cada vegada que hem sortit el carrer, aquesta vegada es podrà convertir amb la reafirmació que arriba la República Catalana.

L’èxit de la mobilització serà cabdal per manifestar al món que la societat civil és a punt i que volem que les institucions estiguin preparades per començar la construcció d’un nou país.

Tenim a la cantonada la possibilitat d,aconseguir allò pel que fa tant de temps que lluitem.

La propera Diada posarem tot el país en moviment, amb l’organització d’itineraris diversos per arribar a cadascun dels cinc punts: per mar, a peu, amb tractors, amb bicicletes, cavalls, autocars, cotxes, camions, motos, ferrocarril, amb rais, amb globus, ales de pendent… Un país en moviment.

El món veurà un poble unit que ho té tot a punt per ser independent.

ico-bergaberga

LA REPÚBLICA DE LA CULTURA
Berga és la República de la cultura i representa les arrels d’una identitat viva, diversa, en construcció permanent.

Imagen1

L’11S seguirem escrivint la nostra història com a poble. I ho farem des de la memòria mirant cap el futur. OMPLIREM BERGA DE LLIBERTAT !!

A Castellolí tenim RESERVAT un autobús de 65 places que podeu reservar omplint el formulari d’aquí sota o a l’ajuntament, el preu de l’autocar es de 10 euros que tindríeu que abonar abans del dia 20 d’agost.

Animeu-vos, el país ens necessita.

No espereu a l’últim moment! Junts podem! Estem Preparats.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres.

Assemble Nacional Catalana Castellolí – Castellolí. Quim Folqué i Sam Cervera.

Castellolí per la independència

-Tenim un autocar reservat 65 places!

-Preu de l’autocar   10€  per persona.

-S’ha de fer el pagament abans del dia   20 d’agost o queda anul.la la reserva.

Ompliu el formulari per fer la reserva :

https://www.castelloli.cat/11-de-setembre/