Vídeo Let’s Clean Up Europe! 2016

Clean Up Europe 2016 OK

Finalment l’han editat ! Aquí teniu l’enllaç per veure el vídeo resum de la campanya 2016 on Castellolí hi és (aquest any a l’Anoia també hi participava: Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, El Bruc i Piera)  junt amb molts altres ajuntaments de Catalunya, entitats, escoles, instituts, ADF, Centres d’estudis, associacions… Tots varem dedicar un dia a actuar per la natura, fent neteja de residus del nostre entorn i així difondre que el millor residu és el que no es produeix. Tenir cura del Medi Ambient és la nostra responsabilitat.

A tot Catalunya per “Let’s Clean Up Europe ! 2016” es van organitzar 175 accions, en les que hi van participar 6.120 voluntaris i voluntàries. El resultat: 47,45 tones de residus extrets del Medi Ambient. Gran feina !!!

Castellolí es va extreure de la natura de 1,3 tones de residus, totes localitzades en diferents punts de l’entorn de Can Soteras, al camí de Sant Jaume.

A totes i a tots, moltes gràcies per participar en aquesta GRAN ACTIVITAT !!!