Castellolí disposa de nova tècnica de joventut.

La tècnica – dinamitzadora esdevé referent de joventut del municipi, és a dir, és el contacte directe amb el jovent i l’encarregada de crear dinàmiques participatives i programes d’activitats i recursos  juvenils que responguin a les necessitats del jovent, treballar per al foment d’un jovent actiu i implicat en el municipi, així com la realització de tasques d’informació juvenil. Tanmateix, realitza tasques tècniques com la redacció del Pla Local de Joventut, la gestió de subvencions i la redacció de projectes, programes i serveis per a joves.

Sóc la Marta Rodríguez, la nova tècnica de joventut de Castellolí, i em podeu localitzar per correu electrònic a mrodriguez@anoiajove.cat, per telèfon al 679 964 684 i el primer i tercer dimarts de mes, de 15 a 19h, a l’Espai Jove (on hi havia l’oficina de turisme).

Us podeu posar en contacte amb mi per qualsevol proposta i suggeriment !

marta