Laura Vilagrà, delegada del Govern, visita Castellolí i recull les propostes i peticions

La delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, va visitar el passat divendres 16 de setembre l’ajuntament de Castellolí. Vilagrà va ser rebuda per l’alcalde, Joan Serra acompanyat del regidor de cultura i festes, Quim Folqué i el regidor Xavier Brugués.

Ajuntament Vilagrà

L’ objectiu de la trobada per part de la delegada era conèixer els temes més rellevants del municipi i la realitat que afecta el territori, per part de l’ alcalde, poder exposar algunes propostes i peticions.

Durant la reunió es van tractar temes com la problemàtica de l’ escassetat de l’ aigua pendent de la connexió amb la Llosa del Cavall i la comunicació viària, dins el mateix terme municipal, pels vehicles lleugers amb la N-II al mig. També es va exposar la falta  d’ algun recurs per la gent gran similar a un centre de dia, la necessitat del servei de pediatria i la preocupació per la viabilitat de la Llar d’ Infants i l’ ajuda per ajuntar-la al CEIP al proper curs 2017-2018. Altres temes que es van parlar són relacionats amb l’ àmbit turístic com la millora del centre d’ acollida dels caminants del camí Ignasià o Sant Jaume i el projecte d’ aixecament arqueològic del Castell.

Vilagrà va prendre nota totes les propostes i peticions que les posarà a disposició dels departaments corresponents per poder, d’ aquí a unes setmanes, donar algunes respostes a les qüestions plantejades.

Després de signar al Llibre d’ Honor, la delegada va visitar les instal·lacions del Parcmotor Castellolí, acompanyada del mateix alcalde, Joan Serra i del President de la Fundació Parcmotor Castellolí i vicepresident de la FCM, Jordi Mas.

Vilagrà va poder conèixer els circuits del Parcmotor, les instal·lacions i la feina que s’ hi duu a terme. En aquest marc, l’ alcalde, va explicar el treball que s’ està duent  a terme des del Campus Motor (Consell Comarcal de l’ Anoia), conjuntament amb el Parcmotor i l´Ajuntament de Castellolí i altres socis, per promocionar el terme de Castellolí, i l’ Anoia com una comarca capdavantera en el sector del motor, mitjançant els Projectes d´Especialització i Competitivitat Territorial (PECT), i amb un eix central: el desenvolupament del vehicle autònom.

IMG_0686 IMG_0603  Parc Motor Vilagrà