TALLER LINKEDIN “Una oportunitat per trobar feina i fer negoci”

linkedin-logo

Linkedin: una oportunitat per trobar feina i fer negoci

Taller a càrrec de Pia Prat i Manel Macià

Divendres 21 d’octubre de 10 a 13 hores

Lloc: Ajuntament de Castellolí (planta baixa)

Pot ser alguns de vosaltres us pregunteu què és el LinkedIn? Per a que serveix?

Doncs bé el LinkedIn és una xarxa social orientada a les empreses, negocis i també a particulars. Parteix d’un perfil de cada usuari, el qual decideix compartir la seva experiència laboral i les seves habilitats, formant així un currículum. La web posa en contacte milions d’empreses i treballadors, i per tant es converteix en una eina clau per trobar feina. A més, també permet establir comunicacions entre empreses i això suposa una gran oportunitat pels negocis.

Per aconseguir aquest objectius, és necessari seguir unes pautes de com iniciar-se com a usuari i sobretot com aconseguir un perfil atractiu. Per aquest motiu, us proposem un taller on es donaran tots els consells imprescindibles.

No es necessita cap material, només ganes d’aprendre i millorar el teu futur professional.

És un taller gratuït. Apunta’t en aquest formulari o a la l’oficina de l’Ajuntament!