Entrega d’ajudes econòmiques pels estudiants universitaris i pel transport escolar

El passat mes de setembre va finalitzar el període d’entrega de les sol·licituds relacionades amb la demanda d’ajudes econòmiques per estudis universitaris i transport escolar pel curs 2015 – 2016, pels veïns de Castellolí.

Estem molt contents d’anunciar-vos que les sol·licituds han estat acceptades i en els propers dies l’Ajuntament farà arribar als joves estudiants de Castellolí una aportació econòmica. Volem seguir recolzant als joves en la seva formació, ja que representen el futur de la nostra societat.

Desitgem que aquesta aportació econòmica us ajudi a fer front a la despesa que suposa cursar estudis superiors. També aprofitem per animar-vos a seguir formant-vos en allò que us agrada. Estem segurs que esteu construint un bon futur!

 

entrega ajudes estudis universitaris