Pista de pàdel en funcionament.

IMG_20161011_145007

 

Finalment i després de forces anys treballant darrere d’aquest projecte, és fa realitat i podem estrenar la pista de pàdel!

El pàdel és un esport que d’uns anys cap aquí ha crescut considerablement, i cada vegada hi ha més gent que el practica. Hem vist una forta proliferació de pistes i clubs arreu del nostre país. Amb la pista de Castellolí, volem apropar i facilitar la pràctica d’aquest esport als veïns del nostre poble. I també pretenem tornar a donar vida i potenciar les instal.lacions de la zona esportiva dels Pinyerets.

Valorem molt positivament el fet de que sigui un esport, on la majoria de vegades, es juga entre quatre persones simultàniament: dues parelles, una família o simplement un grup de quatre amics. Per tant són moltes les possibilitats així que no hi excusa per trobar companys de joc i fer una mica d’esport!

Dilluns a partir de les 9 del matí posem en marxa l’APP reservaplay (http://pistescastelloli.reservaplay.cat/) que s’encarregarà d’autogestionar la utilització de la pista de pàdel, i per tant quedarà oberta la instal·lació i ja s’hi podrà anar a jugar.

El funcionament, inicialment, serà com el de la pista de tennis, caldrà fer-se l’abonament anual, per poder reservar la pista i jugar. Tota la gestió es farà a partir de l’App o el portal web.

S’han calculat unes quotes d’abonament anual pensades per animar a la gent a apuntar-s’hi i gaudir del pàdel en un entorn immillorable com és el nostre poble.

Teniu tota la informació a la pàgina https://www.castelloli.cat/padel/ 

 

Salut i molt, de pàdel per tots!!

 

 

pistaaeri

pisra vidre