El CAMPUS MOTOR de Castellolí finalista del Festival Mundial d’Arquitectura (WAF)

campus11ok

L’ obra de Pere Puig va ser un dels edificis destacats del WAF (World Architecture Festival), celebrat a Berlín a finals del mes de novembre de 2016.

El Campus Motor  va ser reconegut a la categoria de construccions d’ edificis en l’ àmbit d´educació i investigació.

Només vuit edificis d’ arreu de l’ Estat espanyol van ser finalistes en el total de 16 categories d’ aquests premis, que reconeixen els millors edificis arquitectònics a nivell mundial. (Dos dels quals estan a la comarca de l´Anoia).

A part del Campus Motor també va ésser reconegut amb la categoria de centres culturals, l´edifici Mont-Àgora de Santa Margarita de Montbui, obra també del mateix arquitecte Pere Puig.

L’ edifici del Campus Motor de Castellolí, és un edifici propietat del Consell Comarcal de l´Anoia, construït sobre terrenys de l´Ajuntament de Castellolí. Actualment està al servei de les empreses i institucions públiques per a promoure el motor a la comarca de l´Anoia.

Segons l´alcalde de Castellolí i conseller delegat del Campus Motor de l´Anoia, Joan Serra, “és una molt bona noticia per Castellolí que sigui un referent arquitectònicament” i  destaca que “es reafirma l´aposta del Campus Motor i del ParcMotor de Castellolí, com a centre referent en la innovació del sector del motor, i concretament en l´àmbit de la investigació i el desenvolupament de producte. Aquest és el camí a seguir. Actualment hi han molts projectes i iniciatives sobre la taula, tan de titularitat pública com privada, que aniran “veient la llum” en els propers mesos, aportant riquesa i oportunitat al territori. Un exemple és el projecte “Anoia Connected Car Living Lab” (Projecte PECT amb finançament europeu), liderat pel Campus Motor de l´Anoia, els Ajuntaments de Castellolí i Igualada, la Fundació Catalana de l´Esport del Motor  i la Universitat Oberta de Catalunya, que esperem que en breu sigui aprovat”.