Gran èxit de la 5a Fira Playmobil a Castellolí.

Enguany la cinquena! Això ja sembla futbol! Però no ho és pas malgrat també hi ha temporades. Al 2015 a Castellolí es va crear una nova Associació catalana amb seu anoienca. Amb la fira de Castellolí hem acabat una primera temporada molt exitosa i divertida. Castellolí és una fira molt estimada pels socis de l’associació per què s’hi senten molt a gust i els encanta l’ambient nadalenc que entre tots els castellolinencs i castellolinenques aconseguim en aquestes dates.

La fira que hem realitzat aquest desembre ha sigut la més participativa de les darreres 5 edicions, anem creixent i la comarca ja l’apunta a l’agenda per poder-la gaudir any rera any. No és fàcil planificar i executar una fira amb tanta gent i tants detalls però entre tots ho fem més fàcil.

El pont s’ha notat, però només el dissabte perquè el diumenge l’aforament va ser extraordinari. Desde Catclicks volem trasnmetre l’agraïment a tot el poble per fer-se-la una mica seva també i sobretot a l’Ajuntament per continuar apostant per fires de playmobil ja que allunyats dels jocs més tecnològics és una figura que permet fer volar la imaginació i la interacció entre petits i grans.  Els diorames de playmobil són petites obres d’art (algunes agraden més que d’altres) efímer i aquesta 5ª fira de Castellolí n’hem pogut tastar 9 de diferents.

 

Gràcies a tothom!

Alexis Andreu

 

clics2  clics