Taller familiar: GORRES KIMO – KAP

El proper dia 15 de febrer es celebra el Dia Mundial del Càncer Infantil. Per aquest motiu hem organitzat un taller familiar, obert a tots els veïns de Castellolí, grans i petits, per ajudar a tots aquells infants i joves que estan lluitant contra aquesta malaltia i que estem segurs que guanyaran la batalla.

Per això us convidem a participar al taller de gorres Kimo – Kap (gorres i mocadors que utilitzen els malalts de càncer). Anirà a càrrec de Núria Corrons i els participants disposaran de màquines, patrons i teles per fer aquestes gorres. Ara bé, si voleu contribuir portant fils i roba de cotó de colors, així com màquina de cosir portàtil i tisores, l’ajuda serà benvinguda.

Dissabte 18 de febrer

16:00 – 20:00h a La Cooperativa

Taller gratuït

No us preocupeu si no sabeu cosir, podeu ajudar de moltes maneres: tallant, etiquetant, embossant… I els més petits també hi esteu convidats a participar. Podreu fer un dibuix hi el posarem a dins de cada gorra, així el regal encara serà més sorprenent!

Tots aquells que estigueu interessats en participar us podeu apuntar al següent formulari  o bé a les oficines de l’Ajuntament.

 

A Castellolí ens movem per la solidaritat!

 

 

 

cartell Kimo Kap