Voluntaris Tuga trail Castellolí 2017.

Corre, camina o vine a fer de voluntari!

Ja ha arribat la primavera, les flors, els boscos, els animalets, els bitxos i també la Tuga Trail Castellolí 2017 van despertant del son de l’hivern que ja ha passat.
Enguany preparem la edició al nostre poble, i la número 9 d’aquesta fantàstica cursa!Ja tenim les inscripcions obertes a les curses i a la caminada!!Ens anem consolidant!, una cursa que any rere any aplega cada cop més i més gent, la feina ben feta i el boca orella hi ajuda molt. La gent no s’ho vol perdre!
No cal dir-ho, és gràcies a la gran aportació del centenar de voluntaris, que cada any ho fem funcionar, i ho fem més gran.Enguany estrenem circuit: Un nou decorat, nous indrets i noves sensacions. També estrenem la Tuga half que serà una cursa de 10 km, pensada per aquella gent que vol iniciar-se a les curses de muntanya, i no s’atreveix amb la Tuga Trail.Com sempre dic: corre, camina o fes de voluntari!
I entre tots fem gran aquesta festa, que és la festa de tots!
Sam Cervera
Regidor d’esports i juventut
inscripcions a l’oficina de l’Ajuntament o a la web:
Tota la informació a:

I per fer de voluntari: també a l’ajuntament o via web en aquest formulari:

Tuga-Trail-2017-Cartell-A3-oficial-sm