Aquest cap de semana Castellolí, conecta amb l’entorn

La principal activitat de la setmana del Medi Ambient és la xerrada informativa sobre el canvi en el sistema de recollida d’escombraries. El sistema porta a porta s’implantarà a Castellolí a finals d’any i amb això desapareixeran els contenidors del carrer ! Un gran canvi per aconseguir un millor entorn.

Un poble més net i respectuós amb la natura. T’ esperem DISSABTE dia 3 de juny, a les 19:30 h a la Cooperativa !

Divendres dia 2, no et perdis la xerrada sobre el vehicle elèctric, just abans dels consells d’autoprotecció en cas d’incendi. Hi ha activitats de prevenció d’incendis i d’autoprotecció en cas de foc.

L’activitat ADF enguany es portarà a terme a les instal·lacions de FAST Parcmotor

També i ja al mes de juliol, dins del Casal d’Estiu de Castellolí s’hi han programat activitats relacionades amb l’energia i l’estalvi energètic, la Mancomunitat de la Conca d’ Òdena ens han facilitat un Joc gegant de ICAEN, així com una sessió de contes.

Díptic medi ambient 2017 (6)