SESSIÓ INFORMATIVA, FRANGES PERIMETRALS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS.

Avui dijous dia 13 de juliol es portarà a terme el Ple Ordinari d’aquest trimestre i es posa a l’aprovació del Ple Municipal els projectes de les franges perimetrals de protecció contra incendis següents:

 

  • Franja de protecció perimetral de la Urbanització dels Pinyerets
  • Sotabosc de les parcel·les no edificables i zones verdes.
  • Franja de protecció perimetral del nucli Urbà.

 

Amb l ‘ objectiu d’informar als propietaris de les finques  incloses a les franges i en general a tota la població us convidem a la sessió informativa d’aquests importants projectes de seguretat ciutadana, demà divendres dia 14 de juliol, a les 20:30 h. al local de La Brillante.

Esperem la vostra assistència i rebeu una cordial salutació

Teresa Guixà Seuba

Regidora de Medi Ambient i Turisme