BUS DIADA 2017 LA DIADA DEL SI!

EL BUS SORTIRÀ A LES 12:30 DE DAVANT DE LA BRILLANTE!  PREGUEM PUNTUALITAT.

Aquest Onze de Setembre encarem la mobilització més transcendent de la història del país: la Diada del Sí. Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum. Entre tots, convertirem la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà des del compromís amb la democràcia a la majoria per la independència l’1 d’octubre.

A Castellolí tenim RESERVAT un autobús de 65 places que podeu reservar omplint el formulari a: BUS DIADA 11S2017   o a l’ajuntament, el preu de l’autocar es de 10 euros que tindríeu que abonar abans del dia 25 d’agost.

Animeu-vos, el país ens necessita.

No espereu a l’últim moment! Junts podem! Estem Preparats.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres.

Assemble Nacional Catalana Castellolí – Castellolí. Quim Folqué i Sam Cervera.