Castellolí disposa de nou tècnic de Joventut i segueix oferint tots els serveis per al jovent

Gràcies al conveni de col•laboració que l’Ajuntament de Castellolí i el Consell Comarcal de l’Anoia tenen signat, el passat mes de maig el projecte de Tècnic-Dinamitzador de Joventut compartit (TDIC Jove) va estrenar nou tècnic. Així, el Servei Comarcal de Joventut ofereix una figura professional mancomunada als municipis de la comarca que no disposin d’un professional propi dedicat a aquest àmbit.
El tècnic – dinamitzador de joventut compartit esdevé referent de joventut del municipi, realitza tasques tècniques com la redacció del Pla Local de Joventut, la gestió de subvencions econòmiques a altres administracions i la redacció de projectes, programes i serveis per a joves. De la mateixa manera, és el contacte directe amb el jovent i l’encarregat de crear dinàmiques participatives i programes d’activitats i serveis juvenils que responguin a les necessitats del jovent, treballar per al foment d’un jovent actiu i implicat en el municipi, així com la realització de tasques d’informació juvenil (tramitació de beques, assessoria formativa, prevenció de drogues i salut sexual, etc).
La nova tècnica de joventut de Castellolí és l’Alícia Benito, i la podeu localitzar al correu abenito@anoiajove.cat, per telèfon al 679.964.684 i el primer i el tercer dimarts de mes, de les 15h a les 19h, als baixos de l’Ajuntament. Us podeu posar en contacte amb ella per qualsevol proposta i suggeriment.
El proper dimarts 26 de setembre ens trobarem amb un grup de joves per poder començar a planificar el curs i decidir quines són les activitats que ens interessen!!
Us hi esperem a tots i a totes!!

 

CALENDARI CASTELLOLÍ