Música en família.

La música i el món sonor estan presents a les nostres vides des del moment en que estem al ventre de la mare fins que morim. A vegades només sentim, però d’altres vegades ens interessa escoltar allò que sentim; és per això que l’educació de l’audició i la producció de sons i música és important.

Des de l’Ajuntament de Castellolí us convidem a participar a les sessions de música en família, un espai on els nadons i infants comencen a experimentar amb el món sonor i la música acompanyats dels pares, mares i/o familiars. En aquests tallers també hi poden assistir germans de 4-5 anys.

Aquestes sessions tenen com a objectiu principal introduir conceptes sonors i musicals als més petits de la família, però també donar eines als pares i mares per interactuar de manera més eficaç amb els seus fills davant de propostes musicals; tot plegat passant una bona estona plegats i gaudint de la música.

música en família graella

música en família