Espectacle del Bibliobús Montserrat

El proper 27 d’octubre, a  les once del matí a la Brillante de Castellolí esta programat l’espectacle “Mô” a càrrec  de Mô down cia, aquesta activitat forma part de la campanya de foment de la lectura per als nens i nenes als bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Aquesta tardor hi participen tres bibliobusos que animaran els infants a llegir a través de diversos espectacles.

El programa de foment de la lectura vol estimular la curiositat dels infants, estendre l’ús dels bibliobusos i potenciar el seu paper de dinamitzador cultural. Des dels inicis del primer bibliobús de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el programa ha tractat diversos temes al voltant dels quals animar els nens i nenes a llegir. Cada campanya consta d’un espectacle de petit format que va acompanyat d’uns lots de llibres que es presten a les escoles i una proposta d’activitats sobre el tema central que es tracti.

Programa: Castellolí_Mô