V CONCURS DE PORTADES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE

Des de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena organitzem el V CONCURS DE PORTADES PER LA IGUALTAT DE GÈNERE obert als 7 municipis de la conca d’Òdena (Igualada, Montbui, Vilanova, La Pobla, Òdena, Jorba i Castellolí), del qual n’obtenim el cartell i imatge gràfica del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

Les obres s’han de presentar a l’Ajuntament de la conca d’Òdena on estigui empadronada la persona interessada. El període de presentació d’obres s’inicia avui dilluns 4 de desembre i finalitza el 26 de gener. Quan es presenti alguna obra a la vostra oficina caldrà:

  1. Comprovar que la persona estigui empadronada en el vostre ajuntament.
  2. Fer un registre d’entrada segellant l’obra (amb molta cura i per darrera), i segellant també el sobre petit tancat que l’acompanya. Tot ha d’anar dins un sobre on no hi ha d’haver dades que identifiquin la persona.
  3. Entregar a la persona, el comprovant conforme ha presentat l’obra amb el número de registre.

A finals de gener recollirem les obres presentades.