Xerrada d’educació: “Hem deixat els libres. I ara què?”

L’Ajuntament de Castellolí, i La Tribu, us convida a la xerrada “Hem deixat els llibres. I ara què? Interpretar la realitat a través dels projectes.“, el pròxim divendres 19 de gener a les 19:30 h a La Cooperativa de Castellolí.

Una xerrada de la mà de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, que ens donarà a conèixer les nombroses propostes que es poden fer sense llibres de text a l’escola: treball per projectes i investigacions, iniciatives d’experimentació i tallers, entre d’altres.

Plegats, reflexionarem sobre com s’organitza l’escola, en coherència amb el projecte pedagògic: una escola oberta al món que l’envolta, que engresca els infants amb projectes que els fan pensar, descobrir i créixer.

Us hi esperem!

 

xerrada -deixem els llibres-