4a Edició de la Matinal de Reempresa

El proper 16 de març es durà a terme la quarta edició de la Matinal de Reempresa! Aquesta edició es realitzarà per a les comarques de l’Anoia, l’Alt Penedès i el Garraf. L’esdeveniment es celebrarà a l’Adoberia Bella, al Carrer del Rec, d’Igualada i tindrà una durada de 4 hores, de 10.00h a 14.00h.

La Matinal de la Reempresa és una jornada de caràcter supramunicipal per propiciar el contacte entre cedents i reemprenedors del territori, per contribuir a la generació i acceleració de processos Reempresa i promoure noves altes d’usuaris i nous matchings. Tot un matí dedicat a la transmissió d’empreses del territori!

El programa per aquesta jornada serà el següent:

programaPer més informació pots entrar a http://matinal.reempresa.org/, on també podràs apuntar-te a l’esdeveniment.

Recorda que a www.reempresa.org trobaràs informació de Reempresa i totes les activitats que desenvolupa.