“L’ Informatiu” disponible en versió digital

Sí, per fi ja ha arribat “L’ Informatiu” a la nostra web. A partir d’ara podreu consultar tots els números de la revista del nostre poble i també descarregar-la. Hem fet un arxiu on disposareu de totes les publicacions des de l’any 2011. A més a més, sereu els primers a poder veure l’últim número i no haureu d’esperar a la versió en paper.

Podeu accedir a partir de la pàgina  principal de la web clicant al baner, des de la pestanya “Actualitat”, seleccionant “Informatiu de Castellolí” o a través de la següent drecera:

https://www.castelloli.cat/informatiu/

Així doncs, ja podeu gaudir del número de març. En aquest número hi trobareu: informació de les celebracions de Setmana Santa, recordem el Carnaval, us informem de les bases del concurs dels Jocs Florals, la nova adhesió de l’Ajuntament a l’Associació Massís de Montserrat, ofertes de treball de la Diputació i notícies del Campus Motor. Dins del recomanem ja tenim un nou “Perseguidors de Paraules” i en “20 raons per llegir” tenim 3 llibres que ens faran plorar, ¿de por, de riure…? Els alumnes de “Les Passeres” ens expliquen què estan treballant, també la seva sortida a Cardona, han fet una entrevista, i gaudirem de les curiositats, treballs manuals, receptes i passatemps que cada mes ens preparen. I per últim no us oblideu de felicitar als nostres alumnes que fan anys!!

Esperem que us agradi!

74. 03-18