L’Ajuntament de Castellolí premiat entre els millors municipis de Catalunya en Administració Digital

El dimecres 21 de març es va celebrar el Congrés de Govern Digital on es van lliurar els Reconeixements d’Administració Electrònica als ajuntaments i consells comarcals de tota Catalunya. Els premis s’entregaven per categories, depenent del número d’habitats de les poblacions.

Castellolí va ser guardonat, ja que es troba entre els 10 millors ajuntaments, d’entre 501 i 1.000 habitants, en matèria d’Administració Oberta de tota Catalunya. Aquests premis s’atorguen en base a uns indicadors objectius que proposa l’AOC (Consorci Administració Oberta de Catalunya) mitjançant un anàlisis de les webs dels ens locals i l’ús dels serveis de l’AOC. A través d’un recull de totes les dades es pot avaluar el nivell d’implantació i ús dels serveis públics digitals als ajuntaments catalans.

Títol premi

Un premi com a resultat de l’esforç que se està fent des de l’Ajuntament per evolucionar, millorar i poder oferir e millor servei possible als seus veïns/es i als usuaris/es, donant la possibilitat de fer gestions 24h a través de la seva pàgina web. Una aposta segura amb la que es segueix treballant per poder millorar i ser el més accessibles possible.

 

40232964154_5aa0f49d5e_o